Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.


Omega watch is not only superior replica omega performance, excellent quality, but also rolex replica the use of stainless steel material, slow down the replica watches corrosion, to a certain extent, delayed its swiss replica watches service life.

Overige activiteiten

TIOS '51 is een vereniging waar tafeltennissen uiteraard de belangrijkste activiteit is. Dit doen we vrijwel dagelijks in onze mooie, eigen hal. Maar daarnaast organiseren we ook diverse nevenactiviteiten. 

Een traditie is zo langzamerhand ons jaarlijkse darttoernooi. Dat toernooi wordt meestal op de tweede vrijdag van december gespeeld en trekt vele belangstellenden naar onze hal, niet alleen leden, maar ook familieleden, vrienden en kennissen. Voor het toernooi van december 2011 schreven maar liefst 72 personen in. Die beleefden een gezellige en sportieve avond die tot in de kleine uurtjes duurde.

Een andere traditie, die de afgelopen jaren weliswaar niet heeft plaatsgevonden maar in 2012 in ere zal worden hersteld, is een jeugdweekend. Onder begeleiding van een groep enthousiaste senioren gaan onze jeugdleden een lang weekend op stap om met elkaar allerlei leuke activiteiten te doen.

Voor elk seizoen worden er vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd tegen clubs uit België, te weten Gierle en Rijkevorsel. Ook tegen Stiphout is er elk jaar een vriendschappelijke wedstrijd.

Andere activiteiten die op incidentele basis worden georganiseerd betreffen een kaartavond, een fietstocht, een sjoeltoernooi, een bingo-avond en een filmavond voor de jeugd.