Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.


Omega watch is not only superior replica omega performance, excellent quality, but also rolex replica the use of stainless steel material, slow down the replica watches corrosion, to a certain extent, delayed its swiss replica watches service life.

Jeugdtoernooien

De NTTB of verenigingen die lid zijn van de NTTB organiseren ook toernooien. Deze duren meestal één dag. Ook jij kunt daaraan deelnemen. Deelname kost in de regel wel iets (inschrijfgeld en mogelijk reiskosten). Via deelname aan competitie en toernooien kun je je spelniveau vaak aanzienlijk verbeteren. Je speelt namelijk tegen verschillende tegenstanders en die hebben vaak een ander speltype dan jij. Daar leer je veel van. Ook kun je kijken naar wedstrijden van andere jeugdspelers en ook daar kun je veel van leren. 

Het is natuurlijk ook hartstikke gezellig om samen met clubgenoten deel te nemen aan wedstrijden. Daarom stimuleren wij het dat je, zodra je de beginselen van de tafeltennissport onder de knie hebt, deel neemt aan competitie en toernooien. Wij zorgen ervoor dat je bij wedstrijden goed begeleid wordt door onze enthousiaste coaches. 

Op de meeste toernooien speel je individueel. Dames en heren, meisjes en jongens spelen op toernooien eventueel in aparte klassen van verschillende sterktes. Voor de beginners zijn er aparte beginnerstoernooien.

Bij toernooien wordt meestal gekeken naar de leeftijdscategorie van de spelers. Bij een aantal toernooien wordt bovendien onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Deze leeftijdscategorieën zijn in het seizoen 2015-2016 als volgt

  • Welpen: geboren in 2005 of later
  • Pupillen: geboren in 2003 of 2004
  • Kadetten: geboren in 2001 of 2002
  • Junioren: geboren in 1998, 1999 of 2000
Jeugdspelers hebben een licentie. Deze geeft aan wat je spelniveau is. Met een A-licentie behoor je tot de top van Nederland. Bij de pupillen, kadetten en junioren zitten hier de B-licentie onder (subtop van Nederland). Alle overige spelers hebben geen licentie. Competitiespelers zonder licentie hebben een rating getal. Dit is gebaseerd op de resultaten in de competitie. Dit rating getal wordt gebruikt bij de indeling van de meeste NTTB-toernooien, waaronder de meerkampen en de ranglijsttoernooien.