Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.


Omega watch is not only superior replica omega performance, excellent quality, but also rolex replica the use of stainless steel material, slow down the replica watches corrosion, to a certain extent, delayed its swiss replica watches service life.

Jeugd competitie

Bij tafeltennis kun je, net als bij de meeste ander sporten, deel nemen aan de competitie. TIOS ’51 is lid van de NTTB (de Nederlandse Tafeltennis Bond). Die organisatie zorgt er voor dat de aangesloten verenigingen in competitieverband tegen elkaar kunnen uitkomen.

Een tafeltennisteam bestaat uit drie spelers en/of speelsters. Jongens en meisjes spelen in dezelfde competitie. Elke speler/speelster speelt per competitiewedstrijd drie enkelspelen. Twee van de drie teamleden spelen ook nog een dubbelspel. In totaal kom je zo aan tien wedstrijdjes. In het voorjaar is er zo’n competitie, in het najaar ook. Meestal zit je met vijf andere verenigingen in één poule. Daarom speel je per competitieronde meestal tien wedstrijden, vijf thuis en vijf uit. Wie in deze wedstrijden de meeste punten scoort, wordt kampioen. 

De indeling van de teams gebeurt op leeftijd en op sterkte. De meeste jeugdleden tot en met 13 jaar spelen bij de aspiranten, de meeste jeugdleden vanaf ca 14 jaar spelen bij de junioren. Uitzonderingen hierop zijn mogelijk. Leden die in 1996 geboren zijn mogen deelnemen in de jeugdcompetitie, maar zij mogen niet meedoen aan jeugdtoernooien. Leden die geboren zijn in 1997of 1998 mogen ook deelnemen in de seniorencompetitie.