Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.


Omega watch is not only superior replica omega performance, excellent quality, but also rolex replica the use of stainless steel material, slow down the replica watches corrosion, to a certain extent, delayed its swiss replica watches service life.

TIOS ’51 INFO

Bij TIOS ‘51 worden de leden en de sponsors regelmatig op de hoogte gesteld van allerlei nieuwsfeiten over de club. Dat gebeurt via een nieuwsbrief die via e-mail wordt verspreid, de TIOS ‘51 INFO. Mensen die niet over internet beschikken kunnen in onze hal een papieren exemplaar meenemen, of krijgen een papieren exemplaar thuisgestuurd. Als je zelf kopij in wilt sturen, kun je dit doen via e-mail naar redactie@tios51.nl.

De TIOS ‘51 INFO bestaat sinds 2010. Oude INFO's vind je hier:   


TIOS ‘51 heeft een rijke traditie met betrekking tot het uitbrengen van een clubblad. 
 
Augustus 1977 Verschijning van de eerste versie van het TIOS Nieuws; deze eerste versie was een losbladig exemplaar; op één A4tje werden de leden geïnformeerd over diverse nieuwsfeiten.
Januari 1980 Het TIOS Nieuws wordt voor de eerste keer als boekje (A5-formaat) uitgebracht.
Mei 1986 Het TIOS Nieuws wordt niet langer gestencild, maar gedrukt (offset).
September 1988 Het TIOS Nieuws verschijnt met een nieuwe omslag.
September 1994 Op de omslag wordt de naam TIOS ’67 vervangen door de naam TIOS ‘51.
November 1994 Honderdste uitgave van het  TIOS Nieuws.
Mei 2000 Er treedt een compleet nieuwe redactie aan; er komt een nieuwe omslag voor het TIOS-Nieuws; vanaf dat moment wordt elke uitgave gedigitaliseerd. De eerste digitale versie dateert van september 2000. Het TIOS Nieuws nieuwe stijl verschijnt 5 tot 6 keer per jaar.
December 2009 Laatste versie van het TIOS Nieuws.
Januari 2010 De TIOS ’51 INFO vervangt het TIOS Nieuws. De INFO is een losbladige variant van het TIOS Nieuws, die veel vaker verschijnt dan het TIOS Nieuws en in digitale vorm beschikbaar wordt gesteld aan de leden en de sponsors. Door de frequentere verschijningsvorm is de INFO erg actueel.
De speciale editie ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum vind je hieronder.
De clubbladen vanaf 2000 worden binnenkort toegevoegd.

Bijlage