Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.


Omega watch is not only superior replica omega performance, excellent quality, but also rolex replica the use of stainless steel material, slow down the replica watches corrosion, to a certain extent, delayed its swiss replica watches service life.

TTL, NTTB en teamindeling

Bij TIOS ’51 kunnen senioren competitie spelen in de TTL en/of de NTTB. Onze jeugdteams komen uit in de NTTB competitie.

TTL staat voor Tilburgse Tafeltennis Liga. Het is een zogenoemde ‘wilde’ bond die een competitie organiseert voor verenigingen in de regio Tilburg. Daardoor zijn de reisafstanden voor de betrokken verenigingen klein. Wedstrijden worden altijd op een doordeweekse avond gespeeld.

De NTTB (Nederlandse Tafeltennis Bond) is de officiële bond voor tafeltennis. Competities worden regionaal en -voor de hogere niveau’s- landelijk georganiseerd. De reisafstanden zijn in de regel groter dan bij de TTL. Wedstrijden vinden veelal plaats op vrijdagavond of op zaterdag.

Bij beide bonden bestaan de teams uit 3 spelers/speelsters. Een competitiewedstrijd behelst 10 partijen, 9 enkelspelen en 1 dubbelspel. Per jaar zijn er 2 competities: één in het najaar en één in het voorjaar, waarin steeds weer om het kampioenschap wordt gestreden. In bijna elke competitiepoule spelen 6 teams van verschillende verenigingen uit verschillende plaatsen. Die spelen op 10 dagen in onderlinge uit- en thuiswedstrijden een gehele competitie. Door de korte duur van de competities is het steeds weer spannend wie er kampioen wordt.

Bij de jeugd zijn er competities voor de starters (beginnende jeugdleden tot en met ca 11 jaar) en voor de junioren (tot en met ca 18 jaar). Daarnaast is er nog een jeugdcompetitie voor sterke jeugd, de landelijke competitie. Al deze competities zijn onderverdeeld in sterkteklassen. Door deze onderverdeling is het mogelijk dat bijna alle spelers competitie spelen op hun eigen niveau. De thuiswedstrijden van onze jeugd zijn op zaterdagochtend en beginnen om 9.30 uur en duren tot ongeveer 12.30 uur. S-middags speelt de jeugd die in de landelijke competitie uitkomt samen met de senioren teams. Deze wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Uitwedstrijden van de jeugd zijn altijd op zaterdagochtend of zaterdagmiddag.

De competitie indeling voor het voorjaar 2017 is bekend:

Teamsamenstelling voorjaar 2017 NTTB  jeugd

Teamsamenstelling voorjaar 2017 NTTB senioren 

Teamsamenstelling voorjaar 2017 TTL